ransomeware-insurance-quality

Πως λειτουργούν τα RANSOMWARE

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ RANSOMWARE

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν στους ιούς Ransomware και η ομάδα μας στην Tictac Cyber Security έχει αντιμετωπίσει επιτυχώς αρκετές περιπτώσεις.

Όταν αναφερόμαστε στο επιτυχώς, δεν σημαίνει οτι η ανάκτηση των αρχείων απο Ransomware δεν είχε κόστος για την επαναφορά των αρχείων.

Αντιθέτως, τα κόστη μετά απο μια επίθεση Ransomware είναι ιδιαίτερα υψηλά και κάποιες φορές η ανάκτηση των αρχείων είναι αδύνατη.

Άλλες φορές χρειάζεται να γίνει διαπραγμάτευση των λύτρων του Ransomware με την ομάδα των Hacker και κάποιες φορές μπορούμε να εφαρμόσουμε τεχνικές αντίστροφης μηχανικής ή ειδικά εργαλεία τα οποία κάνουν εφικτή την αποκρυπτογράφηση των κρυπτογραφημένων αρχείων.

Τι είναι όμως τα Ransomware;

Ransomware Είναι Κάποιοι Ιοί Υπολογιστών Οι Οποίοι Με Δόλιες Τεχνικές Εισβάλουν Στον Υπολογιστή Μας Και Κρυπτογραφούν (Κλειδώνουν) Τα Αρχεία Μας Και Δεν Μπορούμε Να Τα Ανοίξουμε. Τις Περισσότερες Φορές, Ο Μόνος Τρόπος Για Να Πάρουμε Πίσω Τα Αρχεία Μας Είναι Να Πληρώσουμε Την Ομάδα Των Χάκερ Που Φτιάχνουν Το Ransomware. Δείτε Το Παρακάτω Βίντεο Στο Οποίοι Εξηγούμε Αναλυτικά Πώς Λειτουργεί Το Ransomware

Τι μπορώ να κάνω για να προστατευτώ απο τα Ransomware;

Στην Tictac Cyber Security Λόγω Του Ότι Έχουμε Αντιμετωπίσει Πολλά Περιστατικά Ransomware Επιθέσεων, Γνωρίζουμε Ακριβώς Τον Τρόπο Προστασίας Απο Αυτά.

Δυστυχώς Ο Τρόπος Δεν Είναι Εύκολος, Ειδικά Αν Έχετε Επιχείρηση Και Είστε Υπεύθυνος Για Την Ασφαλή Διαφύλαξη Της Ψηφιακής Σας Περιουσίας.

Είτε Είστε Ιδιώτης Είτε Είστε Ιδιοκτήτης Επιχείρησης 2 Είναι Τα Πιο Σημαντικά Βήματα Που Πρέπει Να Κάνετε:

Διάβασε Ολόκληρο Το Άρθρο Στο Site Της Tictac.Gr

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *